• Gratis bezorgd binnen 7 dagen
  • Gratis bezorgd
  • Unieke beelden
  • Binnen 7 dagen geleverd

Muur behangcirkel

Een behangcirkel is de perfecte manier om het interieur van jouw klant op te fleuren. Kies een fraai patroon of inspirerende afbeelding en creëer een echte eyecatcher voor in huis, op kantoor of in een restaurant. Je kunt zelf het perfecte formaat kiezen, zodat de cirkel perfect in de ruimte past.

Het materiaal Gekkotex is een zelfklevend polyester met een matte textiel uitstraling. Het is gemakkelijk te verwijderen, kreukvrij en herpositioneerbaar. Bovendien is het waterbestendig, scheurvast en niet hard-hechtend, waardoor het de ondergrond niet aantast. Je kunt Gekkotex snel en bubbelvrij op gladde, vlakke oppervlakken plakken.

Let op: als de wanden recentelijk zijn geverfd, laat deze dan minimaal twee weken drogen. Bevat de gebruikte verf siliconen? Kies dan voor DOT of Roughmark, omdat deze betere hechting hebben op siliconen.

DOT is een folie met een zelfklevende lijmlaag met een noppenstructuur, waardoor je de folie zeer eenvoudig en bubbelvrij op vlakke ondergronden kunt plakken. Je kunt de folie makkelijk herpositioneren en verwijderen zonder lijmresten achter te laten.

Roughmark is een universele muurfolie die je op alle ondergronden kunt plakken. Tot zes maanden na applicatie is de folie eenvoudig te verwijderen zonder lijmresten achter te laten. Roughmark is ook geschikt voor ruwe binnen- en buitenoppervlakken, zoals beton, baksteen, stucwerk of tegels.

Goed om te weten als je een behangcirkel wilt plakken: zorg ervoor dat de temperatuur van de ondergrond en de omgeving tussen de 10 en 32 graden Celsius is op het moment dat je de sticker aanbrengt. Voor een goede hechting van de behangcirkel is het belangrijk dat de ondergrond droog, schoon en vetvrij is. Gebruik onze signtools voor het beste eindresultaat.

7.1 Muur behangcirkel

Wij zoeken fotografen die hun foto’s willen verkopen op ons platform van topschilderij.nl.

Ben jij dat, meld je dan aan en kom met jouw werk op ons platform!

Nieuwsbrief

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Blijf maandelijks op de hoogte van de vernieuwde collectie en ontvang aanbiedingen.