• Gratis bezorgd binnen 7 dagen
  • Gratis bezorgd
  • Unieke beelden
  • Binnen 7 dagen geleverd

Hout - Multiplex

Hout – Multiplex

Beschrijving Multiplex 9 mm

Multiplex is een bekend bouwmateriaal, maar wist je dat het ook uitstekend dienst kan doen als plaatmateriaal met een print? Deze houtsoort met een dikte van 9 mm is opgebouwd uit verschillende lagen populieren houtfineer, wat zorgt voor een mooi homogeen geheel.

Een duurzame keuze Multiplex is voorzien van een PEFC-keurmerk. Dit internationale keurmerk staat voor milieuvriendelijkheid en garandeert dat de producten afkomstig zijn uit duurzaam beheerde bossen en dat deze bossen in stand blijven.

Naadloos plaatmateriaal tot 246 cm Multiplex bevat geen naden en is beschikbaar als naadloos plaatmateriaal tot een breedte van 246 cm en een hoogte van 117 cm. Het kan dienen als wandbekleding of als promotionele buitentoepassing, bijvoorbeeld als aankleding voor festivals. Om de levensduur te verlengen, kunnen randen en kanten worden gedicht met randsealer.

 

De vlakke witte toplaag van een multiplex plaat leent zich uitstekend voor het aanbrengen van een enkelzijdige print met een karakteristieke en natuurlijke uitstraling. De kleur en kenmerken van het hout blijven zichtbaar door de afbeelding heen. Bovendien is het materiaal licht van gewicht, waardoor het gemakkelijk te monteren is.

6.1 Hout

Opties ophangen met Hout Multiplex

Tandhanger

Wij zoeken fotografen die hun foto’s willen verkopen op ons platform van topschilderij.nl.

Ben jij dat, meld je dan aan en kom met jouw werk op ons platform!

Nieuwsbrief

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Blijf maandelijks op de hoogte van de vernieuwde collectie en ontvang aanbiedingen.