• Gratis bezorgd binnen 7 dagen
  • Gratis bezorgd
  • Unieke beelden
  • Binnen 7 dagen geleverd

Geborsteld Aluminium

Geborsteld Aluminium

Geborsteld Aluminium is een sandwichpaneel dat een elegante uitstraling heeft door de stijlvolle toplaag van geborsteld aluminium. Het paneel bestaat uit twee lagen aluminium met een harde zwarte kunststof kern. De structuur van het paneel blijft zichtbaar omdat we de afbeelding direct op het paneel printen, wat zorgt voor een unieke en industriële look. Het materiaal is waterafstotend, wat het geschikt maakt voor zowel binnen- als buitengebruik.

Bij de kleine formaten wordt een ophangplaatje meegeleverd. Voor formaten vanaf 120 x 80 cm is er een “blind” ophangsysteem beschikbaar dat zorgt voor een mooi zwevend effect. Hierbij komt de plaat een stukje los van de muur.

Het materiaal heeft een dikte van 3 mm en weegt 3,5 kg/m2.

 

Geborsteld aluminium is een fantastisch materiaal waarmee je kunstwerken kunt creëren met behulp van drukwerk. De aluminium plaat is sterk, licht van gewicht en geborsteld aan de bedrukte zijde, waardoor het eenvoudig is om het op te hangen en geschikt is voor zowel binnen- als buitengebruik. De geborstelde afwerking van het aluminium zorgt ervoor dat de kleuren van je bedrukking op een prachtige manier tot leven komen. Bovendien is aluminium gemakkelijk te bewerken, waardoor je het op verschillende manieren kunt vormgeven en aanpassen aan jouw wensen.

Naamloos-1

Opties ophangen met geborsteld aluminium

Blind ophangsysteem

Ophangplaatjes

Wij zoeken fotografen die hun foto’s willen verkopen op ons platform van topschilderij.nl.

Ben jij dat, meld je dan aan en kom met jouw werk op ons platform!

Nieuwsbrief

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Blijf maandelijks op de hoogte van de vernieuwde collectie en ontvang aanbiedingen.