• Gratis bezorgd binnen 7 dagen
  • Gratis bezorgd
  • Unieke beelden
  • Binnen 7 dagen geleverd

Akoustisch paneel

Akoustisch paneel

Verbeter de akoestiek met AcousticPro® AcousticPro® panelen absorberen en isoleren geluidsgolven en dragen bij aan een rustiger klinkende ruimte. Om de effectiviteit van AcousticPro® te meten, heeft een gecertificeerd bedrijf onderzoek uitgevoerd naar de absorptiewaarde van de panelen. De absorptiewaarde wordt uitgedrukt in een α-waarde tussen 0 en 1, waarbij 0 staat voor een ruimte zonder geluidsoplossingen die veel galmt, en 1 voor een ideale situatie waarbij al het geluid wordt geabsorbeerd, vergelijkbaar met een open raam.

De AcousticPro® panelen zijn gemaakt van geprinte stof die is verlijmd met akoestisch materiaal, dat voor 90% bestaat uit gerecyclede katoenvezels van spijkerbroeken. De lange vezels van dit materiaal absorberen geluidsgolven op effectieve wijze.

AcousticPro® panelen zijn niet alleen functioneel, maar kunnen ook bijdragen aan een gepersonaliseerd interieur. In een winkel- of kantooromgeving kan goede akoestiek bijdragen aan het succes van het bedrijf. Daarnaast kunnen gasten meer genieten van een bezoek aan bijvoorbeeld een restaurant, museum of theater dat is aangekleed met AcousticPro® panelen. Als stelregel wordt aangehouden dat ten minste 20% van het vloeroppervlak bedekt moet zijn met panelen voordat er verschil in akoestiek merkbaar is. Voor optimaal resultaat wordt echter aanbevolen om 30% van het vloeroppervlak te bedekken met panelen. Zie de tabel hieronder voor enkele voorbeelden. Om precies te weten wat de juiste aanpak is voor jouw ruimte, kun je het beste een geluidsmeting laten uitvoeren.

Met het AcousticPro® systeem wordt de akoestische print geleverd in een geanodiseerd aluminium frame, dat eenvoudig te monteren is. Je ontvangt een complete set die al in elkaar zit, zodat je meteen aan de slag kunt. Door het anodiseren heeft het frame een duurzame en slijtvaste laag, zodat het lang meegaat.

3.1  Akoestisch paneel

Opties ophangen met Akoustisch Paneel

Z-Profiel

Wij zoeken fotografen die hun fotoÔÇÖs willen verkopen op ons platform van topschilderij.nl.

Ben jij dat, meld je dan aan en kom met jouw werk op ons platform!

Nieuwsbrief

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Blijf maandelijks op de hoogte van de vernieuwde collectie en ontvang aanbiedingen.