Heeft u vragen?

Veel gestelde vragen

Wat is Topschilderij?

Topschilderij biedt een uitgebreide collectie unieke kunstwerken van geselecteerde topfotografen en creatieve kunstenaars. Onze betaalbare Topschilderijen worden geleverd in o.a. aluminium (dibond), plexiglas, fotopapier of canvas.

Onze kunstwerken worden door ons team van vakmensen geproduceerd op state-of-the-art printers.
De meer dan 20 jaar ervaring in de branche  garandeert kunstwerken van hoogwaardige galery kwaliteit met een zeer strakke afwerking.

Bestellen is zo geregeld bij Topschilderij in 3 eenvoudige stappen.
Al onze kunstwerken worden professioneel verpakt en altijd gratis verzonden met een koerier.

Topschilderij levert op vele afmetingen, en is gespecialiseerd in grootformaat prints. Ideaal als wandvullend en prominent pronkstuk voor in huis of op kantoor, of als ultiem cadeau voor vrienden en familie!

Wat verkoopt Topschilderij?

Bij Topschilderij is het mogelijk je eigen unieke kunstwerk samen te stellen.
Je kiest je het eigen formaat + materiaal in 3 eenvoudige stappen.
Hierdoor zal het eindproduct perfect passen in jouw interieur.

Beschikbare materialen:
– Aluminium (dibond): Galery kwaliteit prints met zeer strakke afwerking ook in XXL formaat. Verkrijgbaar met een matte of glanzende afwerking. Maak van je huis of kantoor een art-galery!

– Acrylglas / Plexiglas / Perspex:  levensechte kleuren en een zeer strak en luxueuze eindresultaat door diepte en reflectie in de print. Haarscherpe galery kwaliteit print met zeer strakke afwerking. Een prominent pronkstuk om indruk mee te maken.

– Fotopapier: haarscherpe prints op 190 grams satijn fotopapier. Deze professionele prints weerkaatsen geen licht.  Deze prints worden uiteraard professioneel verpakt en verzonden. Ook leverbaar met fotolijst naar keuze.

– Canvas: haarscherpe  kleurvaste print op topkwaliteit wandpaneel dat strak wordt ingespannen in een houten frame. Gebruik van milieuvriendelijke en reukloze inkt.

Tevens leveren wij een uitgebreid scala aan bevestigingsmaterialen en sierlijsten om jouw kunstwerken nog mooier te maken:

– Zeer uitgebreid assortiment moderne + barokke (goudkleurige) sierlijsten
– Baklijsten
– Fotopapier lijsten

Bel of mail ons voor een vrijblijvend advies / offerte op maat.

Bezorging

Nadat je bij ons besteld hebt gaan wij uiteraard direct voor je aan de slag!
Wij weten dat het wachten op cadeautjes voor jezelf (of anderen) een eeuwigheid lijkt te duren. Daarom zorgen wij ervoor dat jij je kunstwerk binnen 6 werkdagen aan de muur kunt hangen.

Al onze kunstwerken worden professioneel verpakt en verzonden met koeriers die ook hun vak verstaan en zorgvuldig omgaan met jouw aankoop.

Als je niet thuis bent zal er een briefje achtergelaten worden om een nieuwe aflevering in te plannen.

Mocht er tijdens het transport toch iets mis gaan, stuur ons dan een foto van de beschadiging en verpakking, zodat wij snel aan een correcte oplossing kunnen zorgen.

Betaling

Online betalen op de website van Topschilderij.nl is mogelijk via Ideal.
Deze betalingen verlopen via Mollie.nl, een zeer betrouwbare organisatie op het gebied van online betalingen.
Wij gaan net als bij alle andere klantcontacten uiteraard zeer zorgvuldig om met onze klantgegevens.

Account

Waarom ben ik verplicht te registreren voordat ik een aankoop doe?

Registreren is snel en gemakkelijk, wij vereisen alleen een wachtwoord en een email adres wat u verschaft. Het hebben van een account laat u gemakkelijk de status van uw bestellingen bijhouden vanaf uw dashboard.

Hoe verander ik mijn email instellingen?

Om uw gekoppelde email adres aan te passen of uw email notificaties te veranderen, volg deze stappen:

Rechtsboven aan iedere pagina vindt u een link genaamd ‘Account’ of uw gebruikersnaam als u al bent ingelogd. Klik op uw gebruikersnaam om toegang te krijgen tot uw account dashboard.

Selecteer “Account instellingen”. Hier kunt u uw verbonden email en toezender adres aanpassen, en specificeren of u email’s van Topschilderij wilt ontvangen.

Ik ben mijn wachtwoord vergeten. Hoe krijg ik een nieuwe?

Het overkomt de beste. Ga naar deze pagina om een nieuwe aan te vragen.

Kan ik mijn eigen lijst met favoriete producten samenstellen? Waar kan ik deze zien?

Jazeker! Wanneer u een product leuk vind kunt u op het gewenste (hart) icoon eronder klikken. Deze zal automatisch opgeslagen worden in uw gewenste lijst, welke u kunt vinden onder uw account dashboard.

Rechtsboven aan iedere pagina vindt u een link genaamd ‘Account’ of uw gebruikersnaam als u al bent ingelogd. Klik op uw gebruikersnaam om toegang te krijgen tot uw account dashboard.

Betalen

Welke voren van betaling accepteert Topschilderij?

Wij accepteren betalingen via Visa, Mastercard& American Express. Alle credit cards die gebruikt worden voor betalingen moeten een geldig facturatie adres hebben.

Zijn mijn betalingen veilig?

alle bestellingen zijn versleuteld met Secure Sockets Layer (SSL)  aan uw en ons uiteinde. SSL versleutelt all uw persoonlijke informatie inclusief  uw credit card nummer, naam, en adres, zodat het niet gelezen kan worden wanneer het door het internet reist. Om SSL te laten werken, moet u gebruik maken van een browser met SSl-ondersteuning.

Voor uw eigen veiligheid slaan wij geen betaling informatie op. Betalingen worden direct gemaakt via Stripe-Gecertificeerd naar PCI Service Provier level 1, het strengste level van certificeren, zodat we kunnen garanderen dat belangrijke informatie vertrouwelijk en privé blijft.

Bestellen bij Topschilderij

Wanneer u iets koopt bij Topschilderij gaat het geld naar een neutrale escrow-account zodat de verkoper niet betaald word totdat u uw product heeft ontvangen en tijd heeft gehand om het te beoordelen.

De fondsen worden niet vrijgegeven tot 48 uur nadat Topschilerij bevestiging heeft gehad dat u uw item heeft ontvangen.Dus u kunt zelfverzekerd zijn dan u krijgt wat u koopt en weet u dat het is hoe het geadverteerd is.

Hoe bekijk is de status van een bestelling?

In “mijn bestellingen” kunt u de vooruitgang van all deze zien. Wanneer de producten geleverd zijn, ontvangt u meer informatie over hoe u ze kunt volgen en wanneer het pakket zal arriveren.

Om de status te checken van uw verkoop, sleep uw muis over uw profiel icoon in de hoek van het scherm. Klik erop en kies “bestellingen” in jouw dashboard, dit is een pagina met al uw actieve en afgelopen bestellingen

als aan de rechter kant van titel van de aanbieding het icoon oranje is, dan betekend dit dat het item nog niet verzonden is. U ontvangt een verzendingsbevestiging email het volg nummer in het systeem is gezet en uw bestelling bon met uw dashboard u verschaft met informatie voor het volgen van de verzending.

Verzending & Retour

Retourbeleid

De producten van Topschilderij worden pas gemaakt op het moment dat jij het hebt besteld. Het gaat hier dus om maatwerk, daarom vervalt dan ook het herroepingsrecht. Dat betekend dat je jouw bestelling niet retour kunt zenden.

Defecte goederen

Onze kunstwerken worden professioneel gemaakt en gepakt. Mocht er tijdens het transport toch iets mis gaan, stuur ons dan een foto van de beschadiging + verpakking, zodat wij snel voor een gepaste oplossing kunnen zorgen.

Naar welke landen verzenden jullie?

Wij versturen onze kunstwerken in Nederland en België. Wil je je kunstwerk ergens anders in Europa bezorgd hebben, bel of mail ons dan even.

Hoeveel kost het verzenden mij?

Wij verzenden onze kunstwerken altijd gratis binnen Nederland en België.

Wanneer kan ik mijn kunstwerk verwachten?

De gemiddelde levertijd binnen Nederland en België is 5-6 werkdagen na betaling.

Privacy & Beleid

AVG Verklaring

Topschilderij.nl, gevestigd aan de Koddeweg 15 te Rotterdam, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

 

Contactgegevens:

www.topschilderij.nl

info@topschilderij.nl

010-2958959

Koddeweg 15

3194 DH Hoogvliet

Nederland

 

1. A van der Stoel is de Functionaris.

Gegevensbescherming van Topschilderij.nl Hij is te bereiken via info@topschilderij.nl

 

Persoonsgegevens die wij verwerken

Topschilderij.nl verwerkt uw persoonsgegevens doordat u gebruik maakt van onze diensten en/of omdat u deze zelf aan ons verstrekt.

Hieronder vindt u een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

– Voor- en achternaam

– Geslacht

– Geboortedatum

– Geboorteplaats

– Adresgegevens

– Telefoonnummer

– E-mailadres

– IP-adres

– Overige persoonsgegevens die u actief verstrekt bijvoorbeeld door een profiel op deze website aan

te maken, in correspondentie en telefonisch

– Locatiegegevens

– Gegevens over uw activiteiten op onze website

– Gegevens over uw surfgedrag over verschillende websites heen (bijvoorbeeld omdat dit bedrijf

onderdeel is van een advertentienetwerk)

– Lijst met contactgegevens van de klant via een app

– Internetbrowser en apparaat type

– Bankrekeningnummer

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken

Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als u er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via info@topschilderij.nl, dan verwijderen wij deze informatie.

Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken

Topschilderij.nl verwerkt uw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

– Het afhandelen van uw betaling

– Verzenden van onze nieuwsbrief en/of reclamefolder

– U te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren

– U te informeren over wijzigingen van onze diensten en producten

– U de mogelijkheid te bieden een account aan te maken

– Om goederen en diensten bij u af te leveren

– Topschilderij.nl analyseert uw gedrag op de website om daarmee de website te verbeteren en het

aanbod van producten en diensten af te stemmen op uw voorkeuren.

– Topschilderij.nl volgt uw surfgedrag over verschillende websites waarmee wij onze producten en

diensten afstemmen op uw behoefte.

– Topschilderij.nl verwerkt ook persoonsgegevens als wij hier wettelijk toe verplicht zijn, zoals

gegevens die wij nodig hebben voor onze belastingaangifte.

Geautomatiseerde besluitvorming

Topschilderij.nl neemt op basis van geautomatiseerde verwerkingen besluiten over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma’s of -systemen, zonder dat daar een mens (bijvoorbeeld een medewerker van Topschilderij.nl) tussen zit.

Topschilderij.nl gebruikt de volgende computerprogramma’s of -systemen:

Google

WordPress

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren

Topschilderij.nl bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld.

Delen van persoonsgegevens met derden

Topschilderij.nl verkoopt uw gegevens niet aan derden en verstrekt deze uitsluitend indien dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met u of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. Met bedrijven die uw gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een bewerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van uw gegevens. Topschilderij.nl blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen.

Cookies, of vergelijkbare technieken

Topschilderij.nl gebruikt functionele, analytische en tracking cookies. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen in de browser van uw computer, tablet of smartphone. Topschilderij.nl gebruikt cookies met een puur technische functionaliteit. Deze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en dat bijvoorbeeld uw voorkeursinstellingen onthouden worden. Deze cookies worden ook gebruikt om de website goed te laten werken en deze te kunnen optimaliseren. Daarnaast plaatsen we cookies die uw surfgedrag bijhouden zodat we op maat gemaakte content en advertenties kunnen aanbieden.

Bij uw eerste bezoek aan onze website hebben wij u al geïnformeerd over deze cookies en toestemming gevraagd voor het plaatsen ervan.

U kunt zich afmelden voor cookies door uw internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kunt u ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van uw browser verwijderen.

Zie voor een toelichting: https://veiliginternetten.nl/themes/situatie/cookies-wat-zijn-het-en-wat-doe-ik-ermee/

Op deze website worden ook cookies geplaatst door derden. Dit zijn bijvoorbeeld adverteerders en/of de sociale media-bedrijven. Hieronder een overzicht:

Cookie: Googly Analytics

Naam: _utma

Functie: Analytische cookie die websitebezoek meet

Bewaartermijn: 2 jaar

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heeft u het recht om uw eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door Topschilderij.nl en heeft u het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat u bij ons een verzoek kunt indienen om de persoonsgegevens die wij van u beschikken in een computerbestand naar u of een ander, door u genoemde organisatie, te sturen.

U kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van uw persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van uw toestemming of bezwaar op de verwerking van uw persoonsgegevens sturen naar info@topschilderij.nl.

Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door u is gedaan, vragen wij u een kopie van uw identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie uw pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van uw privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek.

Topschilderij.nl wil u er tevens op wijzen dat u de mogelijkheid heeft om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen

Topschilderij.nl neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met onze klantenservice of via info@topschilderij.nl

Materialen

Aluminium (dibond) Gallery kwaliteit

Haal een pronkstuk in huis of kantoor met de strakke dibond prints van Topschilderij!
Onze sublieme kwaliteit dibond prints worden op hoogwaardige aluminium-dibond platen geprint door middel van een state-of-the-art grootformaat UV-printer.

Dibond plaatmateriaal wordt ook wel een sandwichpaneel genoemd en is opgebouwd uit drie lagen. De buitenste 2 lagen zijn vervaardigd van hoogwaardig aluminium voor een optimaal printresultaat en de kern is gemaakt van robuust zwart PE (Polyethyleen).

 

Voordelen van de aluminium-dibond prints van Topschilderij.nl:
– Gegarandeerd hoogwaardig eindresultaat
– Ook verkrijgbaar in XXL-afmetingen om extra indruk te maken
– Relatief lichtgewicht dus overal op te hangen
– Zeer solide materiaal met een strakke uitstraling
– Alle prints worden verzonden in robuuste verpakking

Onze  prints kunnen worden voorzien van een matte of een glimmende toplaag.
Hierdoor worden de kleuren nog iets rijker en hierdoor is de print beter beschermd.

De alu-dibond prints van Topschilderij zijn leverbaar met 2 types “blinde” ophangsystemen voor een professioneel eindresultaat aan de muur.

  • Ophangsysteem van zelfklevend vierkant aluminium U-profiel. Dit geeft het kunstwerk een extra luxe uitstraling doordat het werk 1,8 cm vanaf de wand komt te hangen en niet zichtbaar is.
  • Ophangsysteem van zelfklevende hanger met 4 doorzichtige afstandhouders.

Deze ophangsystemen worden los meegeleverd en zijn eenvoudig zelf aan te brengen aan de hand van de meegeleverde instructies.

Plexiglas / Acrylglas / Perspex

Plexiglas of perspex is een glasheldere kunststof met een luxueuze uitstraling. Topschilderij levert UV-prints van hoogwaardige kwaliteit op plexiglas. Doordat de print aan de achterzijde van het plexiglas geprint wordt neemt de  intensiteit van de kleuren toe. Hierdoor komt ieder kunstwerk extra tot zijn recht!

 

Voordelen van de plexiglas prints van Topschilderij.nl:
– Gegarandeerd hoogwaardig eindresultaat
– Ook verkrijgbaar in XXL-afmetingen om extra indruk te maken
– Relatief lichtgewicht dus overal op te hangen
– Zeer solide materiaal met een strakke uitstraling
– Alle prints worden verzonden in robuuste verpakking

 

Plexiglas wordt ook wel acrylglas of perspex genoemd. Dit materiaal geeft iedere afbeelding een chique uitstraling. Topschilderij.nl levert plexiglas prints in de diktes 3mm / 5mm / 10mm.

Topschilderij staat bekend om de grootformaat prints, onze plexiglas kunstwerken vormen hieop geen uitzondering. Het grootste XXL formaat dat wij in plexiglas leveren is 300 x 200 cm!

Onze plexiglas prints kunnen ook worden voorzien van een ophangsysteem.

Er kan gekozen worden tussen 2 ophangsystemen:

  • RVS afstandhouders met zijgrip (hierdoor komen er geen gaten in het kunstwerk
  • RVS afstandhouders met gatmontage (er worden op de hoeken van het kunstwerk 4 gaatjes geboord waar de afstandhouders in geplaatst kunnen worden

Deze ophangsystemen worden los meegeleverd en zijn eenvoudig zelf aan te brengen aan de hand van de meegeleverde instructies.

Canvas

Tover je huis of kantoor om met de door jezelf uitgekozen kunstwerk op canvas.
De canvas prints van Topschilderij zijn erg populair door de scherpe prijsstelling en hoge kwaliteit.

Onze canvasdoeken worden geprint op hoogwaardig canvas en ingespannen op een robuust houten frame van 3,8 cm.

Naast professionele foto’s komen klassieke afbeeldingen van bijvoorbeeld onze Hollandse Meesters komen erg goed tot hun recht op canvas!

Fotopapier

Haarscherpe prints op 190 grams satijn fotopapier. Deze professionele prints weerkaatsen geen licht.  Deze prints worden uiteraard professioneel verpakt en verzonden. Ook leverbaar met fotolijst naar keuze.

Nieuwsbrief